Even kennismaken:
Apotheker Michiel Grijsen

Alle bestellingen via het Anticonceptieportaal worden afgehandeld door Apotheek Haaswijk in Oegstgeest. Apotheker Michiel Grijsen en zijn collega’s staan voor je klaar! Heb je een vraag aan de apotheek? Neem gerust contact op!

Apotheker

Hoe is het Anticonceptieportaal gestart?

“De wens van verloskundigen was om snel, makkelijk én veilig digitaal voor te kunnen schrijven. In 2018 werd het Anticonceptieportaal geboren met als doel verloskundigen volledig te ontzorgen. Een groot voordeel van het Anticonceptieportaal is dat het de no show op jouw spreekuur vrijwel volledig oplost.”

Hoe werkt het?

“Je counselt jouw cliënt en bepaalt samen met haar welk anticonceptiemiddel bij haar past. Via het Anticonceptieportaal schrijf je een recept voor, de cliënt ontvangt dan een e-mail en een sms met een betaallink. Na betaling ontvangt zij een digitale factuur van de apotheek. Zodra de betaling ontvangen is, versturen wij de anticonceptie naar de verloskundigenpraktijk of een ander bezorgadres. Ook handig: via het portaal bestel je ook geneesmiddelen, kan je de status van het recept inzien of het recept wijzigen én de batchnummerregistratie wordt automatisch bijgehouden. Als extra service ontvang je een gratis sonde bij elk spiraal!”

Jij bestelt, jij bepaalt!

“Mijn apotheek levert het anticonceptiemiddel dat jij voorschrijft.
Jij bestelt, jij bepaalt en je ontvangt wat je bestelt. Zo weet je zeker dat je het middel krijgt waar je samen met je cliënt voor gekozen hebt en dat je bekend bent met de inbrengtechniek van het gekozen middel. Zo vergroten we samen de kans op een succesvolle plaatsing.”